Effect Sign B.V. | Industrieweg 7 | 3286 BW Klaaswaal | 0186-571588

Pand Effect Sign

Over Effect Sign

Een content titel

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een allround signing bedrijf waar opdrachtgevers terechtkunnen voor alle voorkomende signing klussen. We fabriceren/monteren neon ledlichtreclames en lichtbakken uit eigen glasblazerij en werkplaats, maar kunnen uiteraard nog veel meer.

Zo zijn we ook gespecialiseerd in: raamfolies, zonwerende folies, onverlichte letterteksten, autobelettering, full colour printen, stickers, bewegwijzering, reclamezuilen, verkeersborden, lichtkranten, vlaggen, etc. 

Heeft u een vraag en twijfelt u of u bij ons aan het juiste adres bent? Geef even een belletje of stuur een mailtje, grote kans dat we u verder kunnen helpen. 

Bent u op zoek naar een vorm van reclame in de regio van Rotterdam?  Dan bent u bij Effect Sign op het juiste adres. Effect Sign is gevestigd in Klaaswaal te midden van de Hoeksche Waard. Klaaswaal is gelegen in de regio van Oud-Beijerland, Spijkenisse, Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht, Rhoon, Hoogvliet, Ridderkerk, Rotterdam, Alblasserdam, Schiedam, Papendrecht, Zevenbergen, Breda, Middelharnis en Moerdijk.

Voor een uitgebreid reclame-aanbod adviseren wij u van ontwerp tot eindproduct en wij denken met u mee. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Wij streven bij al onze opdrachten naar de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Effect Sign onderscheidt zich ten opzichte van soortgelijke bedrijven door grote flexibiliteit bij spoedopdrachten en maatwerk. Effect Sign is lid van SI'BON (erkend signmaker) en UNETO (erkend installateur), hetgeen borgstaat voor een perfect ontwerp, kwaliteit en veiligheid.
www.sibon.nl
www.uneto-vni.nl

Wij zijn actief in heel Nederland en komen graag bij u langs om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Geen afstand is ons te ver. 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of loop binnen, want wij kunnen uw bedrijf zichtbaarder maken middels een nieuwe dan wel aangepaste uitstraling. U bent van harte welkom!

EDWIN KRIJGSMAN

Senior monteur buitendienst

Bekijken

DENIKA GOUDSWAARD

Monteur en grafisch vormgever

Bekijken

0186-571588